Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλείνει για 14 μέρες ο κόμβος Λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες για την κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Κ16 – Πότε ξεκινούν

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από την Πέμπτη (18-05-2017) και συνολικά για δεκατέσσερις (14) ημέρες θα εκτελεστούν εργασίες στον κυκλικό κόμβο Κ16 (Κόμβος Λαχαναγοράς), στα πλαίσια του έργου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Α.Θ.Ε και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης». Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται εντός του κυκλικού κόμβου Κ16.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

• Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

• Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το ανατολικό τμήμα της οδού Πόντου (κεντρική αγορά Θεσ/νίκης) μέσω του ισόπεδου κόμβου της Συμμαχικής οδού με την τοπική οδό.

• Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Ευκαρπία, Καλοχώρι, Κεντρική αγορά Θεσ/νίκης και την οδό Πόντου (ανατολικό τμήμα), μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

• Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Περιφερειακή οδό ρεύμα πορείας προς ανατολικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου, μέσω της οδού Πόντου (ανατολικό τμήμα), της τοπικής οδού, του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής οδού – Παράπλευρης αυτής – Συμμαχικής οδού και την παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

• Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Αθήνα συνεχίζει να διεξάγεται μέσω του προσωρινού κλάδου προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί