Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λάθος για σεισμό… 3,5 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

Λάθος για σεισμό… 3,5 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έσπειραν πανικό από λάθος στην αυτόματη λύση

Αυτόματο… λάθος για σεισμό στη Θεσσαλονίκη. Η αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έδειξε σεισμό και μάλιστα μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ λίγο πριν από τις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/05) στη Θεσσαλονίκη.

Η είδηση για σεισμό αναπαράγεται ήδη από διάφορα σάιτ στο διαδίκτυο, ωστόσο, το Σεισμολογικό του ΑΠΘ αναφέρει στο typosthes.gr πως πρόκειται για λάθος και ΔΕΝ υπήρξε καμία σεισμική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη.

Σε επικοινωνία και με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο επιβεβαίωσαν στο typosthes.gr πως πρόκειται για λάθος της αυτόματης λύσης και δεν υπήρξε κανένας σεισμός. Μάλιστα, μας τόνισαν πως η αυτόματη λύση δίνει τέτοια λάθη και θα έπρεπε να υπάρξει επικοινωνία πριν από τις λανθασμένες δημοσιεύσεις. 

Άλλωστε, ένας σεισμός 3,5 Ρίχτερ θα είχε γίνει αισθητός.

Τ.Θ. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Selekta One»: Άνοιξε πύλες μία μεγάλη επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα

Έξαλλη γνωστή δημοσιογράφος με το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης