Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μολότοφ στη Θεσσαλονίκη

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μολότοφ στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στα κεντρικά του γραφεία στην Εγνατία

Την επίθεση με ρίψη μολότοφ, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα κεντρικά του γραφεία, στην Εγνατία οδό, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει :

«Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα , αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στην στάση της Αριστοτέλους».

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται» υπογραμμίζεται και επισημαίνεται: «Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας , της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας, συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός τουρίστας στις Βάθρες της Σαμοθράκης

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες το Παλατάκι για πάρτυ με Onirama!