Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση ειδών ανάγκης από την ΑΡΣΙΣ στη συναυλία του Β. Καρρά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από τις 4 το απόγευμα, άνθρωποι της ΑΡΣΙΣ θα είναι στο Λιμάνι μέχρι τις 10 το βράδυ σε ειδικό περίπτερο

Τη δική της παρουσία θα έχει η ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων- στη συναυλία που διοργανώνεται απόψε για τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μμ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενώ η προσέλευση του κόσμου θα αρχίσει από τις 6 το απόγευμα.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 4 το απόγευμα, άνθρωποι της ΑΡΣΙΣ θα είναι εκεί μέχρι τις 10 το βράδυ σε ειδικό περίπτερο (στην είσοδο του Λιμανιού), για να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη, είδη προσωπικής υγιεινής, προϊόντα καθαριότητας και βρεφικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στους Ξενώνες φιλοξενίας ανηλίκων, σε οικογένειες που τα παιδιά τους υποστηρίζονται από τα προγράμματα του Κέντρου Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ), καθώς και σε άστεγους ή άνεργους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, που θα πληροφορεί τους πολίτες για το 25χρονο έργο της ΑΡΣΙΣ, καθώς και για το πώς μπορούν να συμβάλουν σε αυτό, ενώ ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στα παιδιά πριν την έναρξη της συναυλίας, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα