Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαλκιδική: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο μετά τη θεομηνία

Χαλκιδική: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο μετά τη θεομηνία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κατατέθηκε αίτημα για να κηρυχτούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής έπειτα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες το νομό και τις καταστροφές που προκλήθηκαν.

Σε σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής αναφέρεται, επίσης, ότι ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ενημερωνόταν για την από την πρώτη στιγμή εξέλιξη του φαινομένου. Ακόμη σημειώνεται ότι έχει κατατεθεί αίτημα για να κηρυχτούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πως έχει ήδη ξεκινήσει και η καταγραφή των ζημιών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 τη Χαλκιδική και κυρίως το Δήμο Σιθωνίας όπου σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημίες σε κατοικίες, τουριστικές επιχειρήσεις και αυτοκίνητα ειδικότερα στην Τορώνη, το Πόρτο-Κουφό και τη Συκιά.

» Ο Δήμος Σιθωνίας κατέθεσε αίτημα να κηρυχτούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

» Από την πρώτη στιγμή ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος ενημερωνόταν για την εξέλιξη του φαινομένου έχοντας συνεχή επικοινωνία με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Δήμου Σιθωνίας.

» Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εκτονώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας αφήνοντας πίσω τους πολλές πληγές.

» Κλιμάκια της Π.Ε.Χ. ξεκίνησαν από την επόμενη μέρα την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο και τις επιχειρήσεις των πληγεισών περιοχών.

» Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής πρέπει να γνωρίζουν ότι η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού διεξάγεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πτήση τρόμου – Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος πάνω από τη Σκιάθο

ΚΚΕ: «Υποκριτικές» οι αντιδράσεις της κυβέρνησης για την Ηριάννα