Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκανε 4 φορές τον διάπλου του Τορωναίου κόλπου στη Χαλκιδική κολυμπώντας 34 ώρες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε 4 φορές τον διάπλου του Τορωναίου κόλπου στη Χαλκιδική κολυμπώντας 34 ώρες! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος "δάμασε" τον Τορωναίο Κόλπο

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος "δάμασε" τον Τορωναίο Κόλπο διαπλέοντάς τον τέσσερις φορές και κολυμπώντας ασταμάτητα 34 ώρες!

Οι φίλοι του και ο κόσμος στην παραλία της Νικήτης που βρέθηκε κατά τον τερματισμό του, τον αποθέωσαν και υποκλίθηκαν  μπροστά στην τεράστια ψυχή και γενναιότητα που έδειξε από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα νερά του Τορωναίου, ξημερώματα Σαββάτου στις 05.23... Εκεί τον υποδέχτηκε και ο πρόεδρος της ΕΕΝΝ "Ο Σίθων", Μάκης Παπαθανασίου.

"Είσαι γίγαντας" φώναζαν τα μικρά παιδιά, "είμαστε όλοι περήφανοι για σένα" του φώναζαν οι φίλοι του και τον χειροκροτούσαν δυνατά!

Μετά από 34 ώρες συνεχόμενης κολύμβησης και διανύοντας συνολικά περίπου 108 χιλιόμετρα, καθώς παρεξέκλινε κάποιες φορές της πορείας του λόγω των ρευμάτων, ο Χρυσικόπουλος έκανε μια τεράστια προσπάθεια, η οποία από μόνη της είναι πέρα από επιδόσεις και ρεκόρ. Το μόνο βοηθητικό μέσο που είχε ήταν η στολή. Τον συνόδευε το σκάφος του Κώστα Πανά και η πρώην πρόεδρος της Εκπολιτιστικής  Εταιρίας Νέων Νικήτης  “Ο Σίθων”, Κωνσταντίνα  Κούρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του halkidikinews.gr:

Πηγή: halkidikinews.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μισθοί πείνας για τους νέους: 380 ευρώ για 24χρονους – 265 ευρώ για 18αρηδες!

Ποιες είναι οι 5 επικίνδυνες καλοκαιρινές τροφές