Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα για 6 μέρες στον περιφερειακό – Πού κλείνουν λωρίδες

Θεσσαλονίκη: Έργα για 6 μέρες στον περιφερειακό – Πού κλείνουν λωρίδες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικός θάνατος για 17χρονο σε τροχαίο στη Λευκάδα

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: Χωρίς νερό εκτάκτως ακόμη δύο περιοχές της πόλης