Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση –σκούπα για «πειρατές των μπλε κάδων» στο Κόδρα

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση –σκούπα για «πειρατές των μπλε κάδων» στο Κόδρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο δήμος απομακρύνει αλλοδαπούς που καταλαμβάνουν παράνομα το χώρο

Άρχισε «επιχείρηση σκούπα» στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά, προκειμένου να απομακρυνθούν οι αλλοδαποί (Βούλγαροι Ρομά) και όλα τα κλεμμένα υλικά που έχουν  συγκεντρώσει εκεί και αποτελούν εστίες  μόλυνσης.

Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 15 ατόμων του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου, με στολές προστασίας, δύο  φορτηγών οχημάτων και δύο εκσκαφέων, παρουσία ανδρών του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος, και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας , Ανακύκλωσης και Πρασίνου, Στέλιου Φωτόπουλου θα ξεκινήσει  η επιχείρηση απομάκρυνσης των αλλοδαπών «πειρατές των μπλε κάδων», από τα κτίρια του πρώην στρατοπέδου τα οποία έχουν καταλάβει και διαμένουν παράνομα.

Οι εργασίες απομάκρυνσης και καθαρισμού στην περιοχή, στο πλαίσιο  προστασίας της δημόσιας υγείας, θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα υλικά και να αποκατασταθεί πλήρως η καθαριότητα και η  ευταξία στο χώρο του Κόδρα.

Ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Μάρτη στον ίδιο χώρο και είχαν απομακρυνθεί τότε 60 αλλοδαποί και μεγάλος όγκος , αδρανών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Διακοπή ρεύματος μέχρι 2,5 ώρες σε δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης

Σαμοθράκη: Βιβλικές καταστροφές, στα δύο «κόπηκε» το νησί (ΦΩΤΟ + VIDEO)