Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για την απομάκρυνση μπάζων 4.000 τόνων

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση για την απομάκρυνση μπάζων 4.000 τόνων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εγκυμονούν κινδύνους για εκδήλωση πυρκαγιάς σε σημεία κοντά σε κατοικημένες περιοχές
Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απομάκρυνσης περισσοτέρων από 4.000 τόνους ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων, που εγκυμονούν κινδύνους για εκδήλωση πυρκαγιάς, από σημεία εφαπτόμενα με κατοικημένες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από υπόδειξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι δήμοι Πυλαίας - Χορτιάτη και Θέρμης προχώρησαν στον καθαρισμό των σημείων όπου εντοπίστηκαν τα ογκώδη αντικείμενα, τα απορρίμματα και τα άλλα επικίνδυνα για εκδήλωση πυρκαγιάς υλικά, ενώ σειρά έχει πλέον ο δήμος Δέλτα.

«Σε ένα 20ήμερο θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός όλων των σημείων που μας υπέδειξε η πυροσβεστική ως επικίνδυνα για φωτιά. Αναμένεται να συγκεντρώσουμε περισσότερους από 4.000 τόνους ογκωδών αντικειμένων» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Σύμφωνα με την κ. Πατουλίδου, οι εν λόγω ποσότητες θεωρούνται επικίνδυνες για την εκδήλωση αστικής, χορτολιβαδικής και δασικής πυρκαγιάς σε περιοχές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες για 3 μέρες στο δρόμο προς Μηχανιώνα

Κραυγή αγωνίας ΕΣΕΕ για τα ληξιπρόθεσμα 2,11 δισ. ευρώ του Δημοσίου