Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρεις συλλήψεις για τα νέα επεισόδια έξω από θέατρο στη Θεσσαλονίκη

Θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα - Ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές διαδηλωτών που πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ, αστυνομικοί έξω από το κινηματοθέατρο «Αριστοτέλειο» ύστερα από ένταση που επικράτησε, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ατόμων για την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Φερνάρντο Πεσσόα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 46, 29 και 26 χρόνων οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Κατηγορούνται κατά περίπτωση, για αντίσταση και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν άτομα που έσπευσαν να δουν την παράσταση και φώναξαν συνθήματα, ενώ ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν. Ακολούθησε ολιγόλεπτος αποκλεισμός από τους διαδηλωτές του ενός ρεύματος της Λεωφόρου Νίκης, μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Οι διαδηλωτές κρατώντας σταυρούς στα χέρια και μαύρες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα συγκεντρώθηκαν χθες για δεύτερη μέρα έξω από το θέατρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τα επεισόδια, πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα