Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε ξανά τα Σκόπια «Μακεδονία» (Video)

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε ξανά τα Σκόπια «Μακεδονία» (Video)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε δηλώσεις που έκανε μετά από συνάντηση που είχε στη γειτονική χώρα με τον πρόεδρο, Γκεόργκι Ιβάνοφ
«Μακεδονία» αποκάλεσε εκ νέου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους, μετά από συνάντηση που είχε στη γειτονική χώρα με τον πρόεδρο, Γκεόργκι Ιβάνοφ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε η επόμενη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, Ελλάδας και «Μακεδονίας», όπως είπε χαρακτηριστικά, να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Μπουτάρης βρέθηκε στα Σκόπια όπου είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκεόργκι Ιβάνοφ, και τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ. Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ της Θεσσαλονίκης και των Σκοπίων.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξι οι αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για απεγκλωβισμό οικογένειας στο Βαρικό Πιερίας