Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το «νέο» γήπεδο μπάσκετ στον Εύοσμο! (ΦΩΤΟ)

Μετά την παράδοση του έργου έγινε φιλικός αγώνας με βετεράνους του ΠΑΟΚ

Παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, το ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που βρίσκεται στο πάρκο Προσκόπων, επί των οδών Κολοκοτρώνη & Δαγκλή στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου.

Οι εργασίες ανακατασκευής ολοκληρώθηκαν με την ευγενική χορηγία της κατασκευαστικής εταιρίας "ΑΝΑΔΟΜΩ" και η παράδοση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Χατζηβρέττα, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Χρήστου, εκπροσώπων της εταιρείας ΑΝΑΔΟΜΩ, μελών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πλήθους κόσμου.

"Συγχαίρουμε την κατασκευαστική εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ για το σπουδαίο κοινωνικό της έργο, το οποίο μέσα από την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας ενισχύει το αθλητικό γίγνεσθαι του δήμου μας προς όφελος των συμπολιτών μας. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα επιχειρήσεις που έμπρακτα στηρίζουν την κοινωνία αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς τον άνθρωπο και  ιδιαίτερα προς τη νέα γενιά" τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

"Η χορηγική προσφορά της εταιρίας ΑΝΑΔΟΜΩ αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αποτελώντας παράδειγμα μίμησης για όλους. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την εταιρία για τη συνεργασία και τη συμβολή της στα αθλητικά δρώμενα του δήμου μας, με ένα έργο που ενισχύει το επίπεδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων" υπογράμμισε ο  Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Χατζηβρέττας.

Μετά την τελετή παράδοσης του ανακαινισμένου γηπέδου στο πάρκο Προσκόπων ακολούθησε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ  της ομάδας της ΑΝΑΔΟΜΩ και βετεράνων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ