Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα για 3 μέρες στο δρόμο του αεροδρομίου

Εργασίες συντήρησης από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες , από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό 67 «Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου ‘Μακεδονία’».

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης επί Εθνικής Οδού 67 «Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου ‘Μακεδονία’» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και, συγκεκριμένα, από τον κόμβο Κ-13 της Περιφερειακής Οδού (Άγιος Παύλος) έως και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τα τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «ΤyposThes» αποχαιρετά την Έρη Λιάπη
H οικογένεια του «ΤyposThes» αποχαιρετά την κυρία Έρη Λιάπη, μητέρα του αγαπημένου μας συναδέλφου, Μιχαήλ Λιάπη
Το «ΤyposThes» αποχαιρετά την Έρη Λιάπη