Gourmet μενού με εκλεπτυσμένες γεύσεις, πλούσιους εορταστικούς μπουφέδες ακόμη και Recovery Breakfast έχουν ετοιμάσει τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης φέτος τις γιορτές!
Οι σεφ των ξενοδοχείων έχουν επιμεληθεί και προτείνουν ιδιαίτερα αλλά και πιο παραδοσιακά και αγαπημένα πιάτα για τις ημέρες αυτές, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους σας με λάμψη πέντε αστέρων!
Υπάρχουν επιλογές τόσο για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όσο και για ανήμερα, ενώ σε κάποια από τα ξενοδοχεία θα μπορέσετε να απολαύσετε το δείπνο σας συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Το typosthes.gr σας προτείνει:
Makedonia Palace
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Ζήστε την πιο λαμπερή νύχτα της χρονιάς και υποδεχτείτε την πρώτη μέρα του νέου έτους με την πολυτέλεια που τους αρμόζει. Με ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό μενού… δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου και ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι από την αγαπημένη Σοφία Βόσσου.
Κρέμα από καλαμάρι και ο μπακαλιάρος με τα αυγά του, φρεσκοψημένα κρουτόν χαρουπιού με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού
Κοχύλια Saint Jacques, καρπάτσιο μαύρης τρούφας, ζελέ από μανταρίνι και χυμό μήλου
Πεσκανδρίτσα, μενταγιόν αστακού με καπνιστή σελινόριζα και κρέμα από γλυκό μαύρο σκόρδο κονφί
Γρανίτα γιαούρτι και μαύρα μούρα στον χυμό τους
Black Angus τουρνεντό με φουά γκρα και γλάσο Βουργουνδίας, λευκά σπαράγγια με σαγκουίνι
Λευκή σοκολάτα με τόνκα, μαρμελάδα από φράουλες και ζελέ Dom Perignon
Καφές ή Τσάι
Πρωτοχρονιάτικες γλυκές λιχουδιές
Τιμή κατ΄άτομο: 140 ευρώ
* Διατίθεται μενού για vegeterians 140€
** Διατίθεται παιδικό μενού 70€
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Καλωσορίστε την πρώτη μέρα του νέου έτους με εκλεκτές, ξεχωριστές γεύσεις 5 αστέρων, σε ένα μεσημεριανό μπουφέ που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς από εσάς.
Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του, σας υποδέχονται με παραδοσιακές εορταστικές γεύσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Ανήμερα Χριστουγέννων, 13:00-16:30
Τιμή κατ΄ άτομο: 70 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310 897197.
ELECTRA PALACE
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Καλωσορίστε την καινούρια χρονιά με εκλεκτές γεύσεις και Live μουσική. Έναρξη στις 22.00.
AMUSE BOUCHE: Μπισκουί από μελάνι χταποδιού με κρέμα λεβάντας και χαβιάρι οξύρρυγχου
PRE-STARTER: Σούπα γλυκοπατάτας με χτένια σοτέ, crème fraiche και φουντουκέλαιο
STARTER: Καπνιστός σολομός με τραγανά σπαράγγια, φρέσκα καπαρόμηλα και κρέμα από χρένo
MIDDLE COURSE: Χοιρινή πανσέτα με ρυζόγαλο κολοκύθας, ψητά κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού Pinot noir
Σορμπέ Μανταρίνι
Κυρίως πιάτο: Eλάφι sous vide με σάλτσα πιπεριού, φρούτα σε διάφορες υφές και λαχανικά
Επιδόρπιο: Σοκολάτα πορτοκάλι με καρπό Τόνγκα
Καφές φίλτρου, Λικέρ μαστίχα & Βασιλόπιτα
*Διατίθεται ειδικό μενού για παιδιά
Τιμή κατ άτομο: 130 ευρώ
Για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε στο 2310294040 ή με e-mail: [email protected]
01/01/2018 από τις 05.00-10.30
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Απολαύστε την πρώτη ημέρα του νέου έτους με έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ. Ώρες: 13.00-16.00
Hyatt Regency Thessaloniki
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο: 2310 401402 E-mail: [email protected]
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Γιορτάστε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα μεσάνυχτα στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του Grand Ballroom με ένα μενού έξι-πιάτων σε εορταστική διάθεση με ζωντανή μουσική.
Cocktail υποδοχής
Βελουτέ μήλου με χτένι χαβιάρι & τσιπς σπεκ
Καπνιστός σολομός με ταραμά αγριορέπανου αυγό ορτυκιού & περγαμόντο
Ραβιόλες αστακού με κρέμα από κολοκάσι & τσορίθο
Σορμπέ μανταρίνι με ζελέ από λικέρ αχλαδιού
Μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ κάστανου μανιτάρια & σος τρούφας
Ρόδι σοκολάτας
Τιμή κατ΄άτομο: 148 ευρώ
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται νερό, χυμός ή αναψυκτικό
Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2310 401402 E-mail: [email protected]
THE MET
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Εορταστικό μενού 7 πιάτων θα προσφέρεται στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο Maistros Ballroomστο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ συνοδεία ζωντανής μουσικής με το συγκρότημα ΑΤΜΑ και dj.
Καλοσωρισμα από τον chef με foie gras συνοδευμένο από καραμελώμενα φουντούκια και fluid gel ροδίου.
Velouté κουνουπιδιού αρωματισμένη με λάδι μαύρης τρούφας, χτένια σε κάρυ σερβιρισμενο με τραγανή μαύρη bruschetta και flakes από Jamon Iberico.
Δίδυμο καπνιστού σολομού και γαρίδας με δροσερά φύλλα musclun, wakame και μαρμελάδα λεμονιού με yuzu.
Tournedos από φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος, συνοδευμένο από baby λαχανικά και σάλτσα Μαυροδάφνης με πέρλες κρεμμυδιών.
Λευκό Γλύκισμα Ινδοκάρυδου συνοδευμένο από φρούτα του δάσους
Χειροποίητα Mignardises (σοκολατάκια, μαρέγκες βιολέτας μελομακάρονα)
Ατομικό βασιλοπιτάκι, Ποικιλίες καφέ και τσαγιού.
Τιμή κατ΄άτομο: 105 ευρώ
Welcome drink: Prosecco
Ώρα έναρξης: 21.00
Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 52,50 ευρώ.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το a la Carte menu στο εστιατόριο Chan BarRestaurant (21.00-02.00, Welcome drink: Prosecco) και μουσική από V-Jockey.
Ένας εορταστικός μπουφές συνοδεία ζωντανής μουσικής και ποτού θα σας περιμένει στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου THE MET ανήμερα Πρωτοχρονιάς το μεσημέρι.
New Year’s Buffet Menu & Beverage Package*
Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ.
Ώρες: 13.00-17.30
Παιδιά έως 6 ετών: Δωρεάν. Παιδιά από 6-12 ετών 27,5 ευρώ.
*Το Beverage Package περιλαμβάνει απεριόριστο κρασί (House wine), μπύρα, αναψυκτικά και χυμούς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302310017000
Grand Hotel Palace
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Seros Prime Dinning
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Seros Prime Dinning στο Grand Hotel Palace, συνοδεία μουσικής από τον dj Ανδρέα Νικάκη και με απεριόριστη κατανάλωση λευκού ή κόκκινου κρασιού «Μυλοπόταμος».
Καλοσώρισμα με Hibiscus Royal
Γκερεμέζι σε τραγανό φύλλο με μαρμελάδα τριαντάφυλλο
Βελουτέ τοπιναμπούρ σε υφές και αφρός γραβιέρας
Αυθεντικός σολομός Balik Tsar Nikolai Original Cut
Sorbet πράσινο μήλο
Τρυφερά φύλλα σπανάκι με μους από κατίκι Δομοκού, απάκι χοιρινό, κράνα, καρύδι και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
Prime Rib-Eye Black Angus USA, μουσελίνα πατάτας με τρούφα και σάλτσα μαύρης μπύρας Brewdog Σκοτίας
Βερμισέλ κάστανο με κρέμα σοκολάτας Valrhona, καραμελωμένα φουντούκια και πούδρα χρυσού
Καφές φίλτρου και πραλίνες
Τιμή κατ΄άτομο: 100 ευρώ
Παιδιά 0-5: Δωρεάν Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση
Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 2310 549 090
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Grand Hotel Palace
Ένα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με πλούσιο μπουφέ έχει ετοιμάσει το Grand Hotel Palace. Το μενού θα περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες και ορεκτικά ενώ τα ζεστά πιάτα που θα προσφερθούν θα είναι τα εξής: Μπαρμπούνι φιλέτο σοτέ με λαχανικά, Panzerotti με άγρια μανιτάρια και φρέσκα βότανα, Ελάφι σαλμί με κοκκάρι και δενδρολίβανο, Χοιρινό φιλέτο σοτέ με φασκόμηλο και προσούτο, Αρνάκι γεμιστό με χαλούμι, πέστο ρόκας και λιαστή ντομάτα, Ορτύκια με θυμαρίσιο μέλι και σταφύλια, Πατάτες παριζιέν μαγειρεμένες σε ζωμό βοδινού και κέδρο, Φρέσκα λαχανικά σχάρας με καραμελωμένο βαλσάμικο. ACTION: Ριζότο με θαλασσινά και φρέσκα βότανα. Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο μπουφέ με ποικιλία γλυκών και φρούτων καθώς και απεριόριστη κατανάλωση σε: Λευκό και κόκκινο κρασί, Μπύρα, Εμφιαλωμένα νερά, Αναψυκτικά.
Τιμή κατ΄άτομο: 75 ευρώ
Παιδιά 0-5: Δωρεάν
Παιδιά 6-12: 50% έκπτωση
Mediterranean Palace
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Mediterranean Palace με μουσικές επιλογές από Dj αλλά και Live με τα «Μπλέ Μύρτιλλα».
Ποτό υποδοχής
Ταρτάκι με σύγκλινο Μάνης, πικάντικη γραβιέρα, κάστανα και θυμάρι
Φιλέτο φρέσκου σολομού με λιγκουίνι λαχανικών, σάλτσα εσπεριδοειδών με κρόκο Κοζάνης και τσιπς ρυζιού με μελάνι σουπιάς
Σαλάτα mesclun με απάκι, φιλέτο πορτοκάλι, πέρλες ροδιού και νιφάδες παρμεζάνας
Σορμπέ βατόμουρο με ρούμι
Τρυφερά φιλετάκια μόσχου με φουά γκρά, μαύρη τρούφα και σάλτσα από ξινόμαυρο κρασί Νάουσας (ή) στήθος πάπιας καραμελωμένο με σιρόπι σφένδαμου, με σάλτσα Kalua beurre noir και μύρτιλλα
Τραγανό ρολάκι λαχανικών / Γαλλικές πατάτες baby με πούδρα μανιταριών porcini / Πουρές αρακά με γάλα καρύδας
Πάβλοβα με κρέμα βανίλιας και φρούτα του δάσους
Κρασιά A La Carte
DJ set (international music)
Τιμή κατ΄ άτομο: 85 ευρώ
Παιδιά 0-4: Δωρεάν
Παιδιά 5-12: 50% έκπτωση
Holiday Inn
Γιορτάστε την υποδοχή του Νέου Έτους στο Holiday Inn Thessaloniki. Ο executive chef του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί λαχταριστά μενού, με gourmet επιλογές από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα ρεβεγιόν θα πλαισιώνονται από ζωντανή μουσική, με μελωδίες από την Ελληνική και διεθνή σκηνή.
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 31/12/ 2017
Ποτό καλωσορίσματος
Καναπέ με μους καπνιστού σολομού και χτένια σωτέ
Σαλάτα από Γαλλικό μαρούλι, iceberg, ρόκα και ραντίτσιο με χοιρινό καπνιστό & κοτόπουλο σωτέ σε ντρέσινγκ ελαιόλαδου, μουστάρδας, μελιού, ginger και lime με φύλλα παρμεζάνας και φιλέ brasil
Φιλέτο γλώσσας σωτέ σε κρέμα γαρίδας με σπανάκι και πράσο
Σορμπέ φρούτα του δάσους με Calvados
Καρδιά από φιλέτο μόσχου σε σάλτσα μανιταριών πορτσίνι με ginger, πατάτες noisette, καρότα παριζιέν και σπαράγγια βουτύρου.
Κροκέτες ροκφόρ με μέντα σε σάλτσα βατόμουρου
Μιλφέιγ με καραμελωμένα φουντούκια και σάλτσα φράουλας με Grand Marnier
Καφές – Τσάι, Βασιλόπιτα / Τρουφάκια
Τιμή κατ΄ άτομο: 90 ευρώ με ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής του ξενοδοχείου)
5 -course menu
Ποτό καλωσορίσματος
Σαλάτα από Γαλλικό μαρούλι, iceberg, ρόκα και ραντίτσιο με χοιρινό καπνιστό & κοτόπουλο σωτέ σε ντρέσινγκ ελαιόλαδου, μουστάρδας, μελιού, ginger και lime με φύλλα παρμεζάνας και φιλέ brasil
Φιλέτο γλώσσας σωτέ σε κρέμα γαρίδας με σπανάκι και πράσο
Σορμπέ φρούτα του δάσους με Calvados
Χοιρινό φιλέτο σε κρέμα μανιταριών με πατάτες, καρότα παριζιέν και λαχανάκια Βρυξελλών βουτύρου
Μιλφέιγ με καραμελωμένα φουντούκια και σάλτσα φράουλας με Grand Marnier
Καφές – Τσάι Βασιλόπιτα/ Τρουφάκια
Τιμή κατ΄άτομο: 70 ευρώ με ½ φιάλη κρασί κόκκινο ή λευκό (επιλογής του ξενοδοχείου)
Ώρα προσέλευσης 22:00
Ζωντανή Μουσική Ορχήστρα
Πολιτική παιδιών για τα ρεβεγιόν
-Παιδί έως 5 ετών που συνοδεύεται από τους γονείς του, δε χρεώνεται
-Παιδί 6-12 ετών έχει έκπτωση 50% στην τιμή του μενού
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 231-0563100, fax. 2310-563101 και
e-mail: [email protected] & [email protected]
DAIOS
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Υποδοχή με ποτήρι Champagne Pierre Gimonnet & Fils Brut
Ζεστό Foie gras με χαβιάρι σε φρυγανισμένο brioche και chutney σύκο
Βελουτέ τοπιναμπούρ με καραβίδες σωτέ, πούδρα αυγοτάραχου, αμύγδαλο και λάδι σέλινου
Κόκκινο γιουβέτσι παντζαριού με scallops, άρωμα εσπεριδοειδών και τρούφας
Baby φύλλα ανάμικτων σαλατικών με κινόα, ταρτάρ μαριναρισμένου σολωμού,
αβοκάντο, φιλέτα πορτοκάλι και vinaigrette yuzu
Σορμπέ μανταρίνι με βότκα Belvedere
Μοσχαρίσιο φιλέτο σοτέ με βούτυρο λευκής τρούφας, απαλή κρέμα από μωβ πατάτες,
baby καρότο, σπαράγγι και σάλτσα bordelaise με μαρμελάδα φραγκοστάφυλο
Snickers με σοκολάτα γάλακτος, αλμυρή καραμέλα βουτύρου, φιστίκια και φουντούκια
Τιμή κατ’ άτομο: 110 ευρώ
Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Υποδεχθείτε το νέο έτος με έναν πλούσιο πρωινό μπουφέ στο DAIOS από τις 06:30-12:00
Τιμή κατ΄άτομο: 35 ευρώ για μη πελάτες του ξενοδοχείου.
Μετά τις 12 απολαύστε ένα εκλεκτό εορταστικό μενού στο Daios Bar Restaurant.
Γαρίδες σχάρας με ελαφρώς πικάντικη γουακαμόλε, κινόα με μυρωδικά,
τραγανή τορτίγια και dressing soya με λεμόνι
Rib-eye black Angus με πουρέ τρούφας και πράσινα σπαράγγια
Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας, καραμέλα βουτύρου και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
Τιμή κατ’ άτομο: 35 ευρώ
Παιδιά κάτω των 12 ετών 50% έκπτωση
Porto Palace
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Με ζωντανή μουσική με ήχους jazz, swing & bossanova, από τους, Μπάμπη Προδρομίδη στο σαξόφωνο, Δημήτρη Νταμουτζίδη στα πλήκτρα και Κλάρα Μυροφορίδου στα φωνητικά, με guest DJτον Panagioti Mitrolidi και φυσικά με πλούσιο μπουφέ θα καλωσορίσει το νέο έτος το ξενοδοχείο Porto Palace.
Το μενού του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν 2017 θα περιλαμβάνει ποικιλία από σαλάτες και από κρύα εδέσματα και ποικιλία από ζεστά εδέσματα: Κοχύλια με καπνιστό σολομό, βότκα και μπρικ, τάρτα με σπαράγγια, καπνιστό μπέικον και σάλτσα από μύρτιλα, αργοψημένο μοσχαράκι με σάλτσα από ποικιλία άγριων μανιταριών, αρνάκι γεμιστό με αμπελόφυλλα και καπνιστό τυρί Μετσόβου, χοιρινό γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα και σάλτσα δαμάσκηνου, ζαρκάδι με κάστανα και θυμάρι, γαλοπούλα με δενδρολίβανο και σάλτσα μήλου, σπιτικός πουρές πατάτας, αρωματικά ρύζια με φακές. Θα υπάρχει ακόμη Carving Station όπου θα προσφέρεται χοιρινό μπούτι, καθώς και ποικιλία επιδορπίων.
Ποτά a’ la carte
Welcome Drink: Sparkling Wine
Ώρα προσέλευσης 22:00
Τιμή κατ΄άτομο: 60 ευρώ
Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν. Παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση
Τηλέφωνο: 2310 504504
Hotel Nikopolis Thessaloniki
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
-Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο "DA VINCI" του ξενοδοχείου Nikopolis. Απολαύστε τον πλούσιο μπουφέ με μοναδικές γευστικές προτάσεις που δημιουργούν μία ιδανική ατμόσφαιρα για την υποδοχή του 2018 υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος "JUST THE 2 OF US".
Τιμή κατ΄ άτομο: 85 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 25 ευρώ.
Για κρατήσεις: +30 2310 401000
-Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του εστιατορίου «Dome Real Cuisine», με μουσικές επιλογές από DJ.
Τιμή κατ΄άτομο: 95 ευρώ (Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Παιδιά 0-4 ετών δωρεάν και 5-12 ετών παιδικό πιάτο 30ευρώ.
Για κρατήσεις: +30 2310 401000
Καλωσορίστε τη νέα χρονιά με εκλεκτές γεύσεις στο γιορτινό πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό μπουφέ του εστιατορίου "DA VINCI" υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος "The Swingers".
Τιμή κατ΄ άτομο: 60 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά)
Ώρα προσέλευσης: 13.30-17.00
Τηλέφωνο: +30 2310 401000
Excelsior
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του Mezzanine. Απολαύστε το signature menu των 6 πιάτων δια χειρός του Executive Chef Γρηγόρη Καρακασίδη, υπό τη συνοδεία live μουσικής.
Ποτήρι σαμπάνιας
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ CHEF
Καπνιστός σολομός πάνω σε πατάτα ρόστι
Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τραγανή πανσέτα και άρωμα τρούφας
Σαλάτα με ψητά παντζάρια, brie, καρύδια και πράσινα φυλλώματα
Μαύρο ταλιολίνι με μπολωνεζ από καλαμάρι και αφρό από βασιλικό
Αγριογούρουνο μπρεζέ σε αγιορείτικο κρασί με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ροδιού
Παγωτό Αλάσκα
Γιορτινά μινιαρντίς σοκολατάκια, καφές ή τσαι
Τιμή κατ΄άτομο: 77 ευρώ
Τηλέφωνο: 2310 021 020
Πρωτοχρονιάτικο gala στο εστιατόριο *be που λειτουργεί στο ισόγειο του Excelsior
WELCOME COCKTAIL
be* a perfect New Year cocktail & signature bite
Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τραγανή πανσέτα και άρωμα τρούφας
Σαλάτα με πράσινα φυλλώματα, φλοίδες παρμεζάνας, τσιπς από καπνιστή αροτολάτα και βινεγκρέτ από σινάπι
Αγριογούρουνο μπρεζέ σε αγιορείτικο κρασί, με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα ροδιού
Χιονισμένη πάβλοβα με σως από κόκκινα φρούτα
Τιμή κατ΄άτομο: 55 ευρώ
Τηλέφωνο: 2310 021 020