Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο 28χρονος αστυνομικός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στο Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ)

Έγινε ο αγιασμός των υδάτων στη Θεσσαλονίκη

Ο 28χρονος Παρασκευάς Γαρέλλας, αστυνομικός, είναι ο άντρας που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό κατά τον αγιασμό των υδάτων στον Θερμαϊκό κόλπο.

O νεαρός εργάζεται στην Αθήνα και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη. «Είναι ευλογία Θεού. Μαζί με όλα τα παιδιά που βουτήξαμε τον έπιασα, δεν τον έπιασα μόνον εγώ. Όλοι βουτήξαμε, όλοι κρυώσαμε!», δήλωσε ο κ. Γαρέλλας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Typosthes.gr.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν την ρίψη του Σταυρού έπεσε στο Θερμαϊκό το περιστέρι που άφησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος προκαλώντας σύγχυση, με κάποιους άνδρες να πέφτουν πρόωρα στη θάλασσα. Τέλος, ο Μητροπολίτης Άνθιμος είπε από το βήμα «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα», ενώ δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Γιάννης Μπουτάρης.

Δείτε το βίντεο του Typosthes.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά