Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτη διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Έκτακτες διακοπές σε δύο περιοχές της πόλης - Πότε αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Δύο έκτακτες διακοπές νερού βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα:

Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στο κέντρο λόγω προβλήματος στην οδό Αγίου Δημητρίου με Ελευθερίου Βενιζέλου. Η διακοπή επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μέχρι τις 12.00.

Επίσης, διακοπή νερού υπάρχει και στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά, λόγω προβλήματος επί της οδού Αραπίτσας Ναούσης 29. Η διακοπή εκτείνεται σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά στους λογαριασμούς ρεύματος: Πόσο θα κοστίσει φέτος η δροσιά από το air condition
Ακριβά θα πληρώσουμε τη δροσιά τον Ιούλιο, με τις τιμές του ρεύματος να ανεβαίνουν μαζί με τη θερμοκρασία.
Φωτιά στους λογαριασμούς ρεύματος: Πόσο θα κοστίσει φέτος η δροσιά από το air condition