Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Κύκλωμα» μεταφέρει ασθενείς στα Σκόπια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στοιχεία θα παρουσιάσουν αύριο οι οδοντίατροι

Αύριο, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου όπου τα μέλη της Διοίκησης θα αναφερθούν σε επιστημονικά στοιχεία που αφορούν στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Δεβλιώτης, θα αποκαλύψει στοιχεία- σοκ για το κύκλωμα που έχει στηθεί, προκειμένου οι ασθενείς της Βόρειας Ελλάδας, να μεταβαίνουν στα Σκόπια για υπηρεσίες οδοντιατρικής περίθαλψης αμφιβόλου ποιότητας, με θέλγητρο το χαμηλό αντίτιμο. “Πρόκειται για ένα ζήτημα που μας απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια. Η κατάσταση, λόγω της κρίσης, διαρκώς χειροτερεύει, με θύματα ανυποψίαστους συμπολίτες μας που διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε ιατρεία που δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο” σημειώνει ο Πρόεδρος του ΟΣΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Η Γιώτα Τζουάνη που μετρά πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του παιδικού θεάτρου, μετέφερε τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων στη σκηνή
Γιώτα Τζουάνη: «Ο Μίκυ και η παρέα του μεταφέρνουν και σήμερα αισιοδοξία και αθωότητα»
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό
«Προς έκπληξή μας στη Μαδρίτη, μας έστειλαν μήνυμα ότι ο εξοπλισμός θα ήταν εκεί στις 8 του μηνός ενώ στις 7 θα γυρνούσαμε» είπε ο κ. Μίλτος Μπενάκης
Ο «Γολγοθάς» των Ελλήνων διασωστών στη Βενεζουέλα – Πήγαν χωρίς εξοπλισμό