Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε πρώην εφοριακό στην Πυλαία – Τι είχε κάνει

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε πρώην εφοριακό στην Πυλαία – Τι είχε κάνει
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή κάθειρξης 116 ετών

Φυγόποινος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε πολυετής ποινή κάθειρξης για απιστία σε βάρος του Δημοσίου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Πυλαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 75χρονου συλληφθέντος, συνταξιούχου εφοριακού εκκρεμούσε κατά συγχώνευση ποινή 116 ετών και 14 μηνών που είχε εκδοθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο 75χρονος καταδικάστηκε για κατ’ εξακολούθηση απιστία σε βάρος του δημοσίου και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, συγκεκριμένα για παράνομες επιστροφές Φ.Π.Α με ζημία που υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ΟΛΘ – Τα 9 πρόσωπα

Θεσσαλονίκη: Η 82χρονη που δεν έχει χάσει αγώνα του Άρη! (ΦΩΤΟ)