Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 450 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Επί ποδός από χθες το μεσημέρι τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, για την αποκατάσταση πλημμυρών

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε χθες η σφοδρή νεροποντή και η χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 450 κλήσεις, στις οποίες έγινε έλεγχος στις 300. Από χθες το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, σαράντα συνεργεία της Πυροσβεστικής εργάζονταν για αντλήσεις από πλημμυρισμένους υπόγειους χώρους και ισόγεια. Πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 100 αντλήσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η άντληση υδάτων από κλιμάκιο της πυροσβεστικής στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, κοντά στην περιοχή όπου χθες χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν τέσσερα άτομα. Και σήμερα το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχεται κλήσεις για χθεσινά συμβάντα, έξι συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση πλημμυρών.

Επιπροσθέτως επιχειρείται η άντληση υδάτων από πέντε υποσταθμούς της ΔΕΗ, όπως είπε σήμερα το πρωί στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας Θράκης, Ιορδάνης Αμανατίδης ο οποίος επισήμανε ότι βρίσκονται αυτή την ώρα, εκτός τάσης τρεις υποσταθμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την ένταση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Δικαστικό Μέγαρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία