Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουράκης: Η Τσεμπερά ψάχνει πάλι τον δήμο Θεσσαλονίκης;

Κουράκης: Η Τσεμπερά ψάχνει πάλι τον δήμο Θεσσαλονίκης;
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναταράξεις από νέο έλεγχο της οικονομικής επιθεωρήτριας

«Σεισμός» στο δήμο Θεσσαλονίκης με τον Ανδρέα Κουράκη να αποκαλύπτει πως η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, βρίσκεται στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης εδώ και 10 ημέρες για νέους οικονομικούς ελέγχους.

Ο Ανδρέας Κουράκης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε «Είναι αλήθεια ότι η κ. Τσεμπερά είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο εδώ και δέκα μέρες με εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς και ψάχνει τα εντάλματα;». Ο κ. Κουράκης στην τοποθέτησή του ρώτησε αν ισχύει πως η κα. Τσεμπερά ερευνά τα εντάλματα που σχετίζονται με προμήθειες στην διεύθυνση ανακύκλωσης και καθαριότητας».

Η κα. Τσεμπερά είναι η οικονομική επιθεωρήτρια που έκανε την έρευνα για την υπεξαίρεση από τα ταμεία του Δήμου στην περίοδο δημαρχείας του Β. Παπαγεωργόπουλου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ν. Νικολόπουλος: «Να ενισχυθεί ο έντυπος τύπος από κρατική βοήθεια»

Ν. Παππάς: «Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019»