Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες αύριο στον περιφερειακό – Σε ποια σημεία

Θεσσαλονίκη: Έργα με κλειστές λωρίδες αύριο στον περιφερειακό – Σε ποια σημεία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εργασίες συντήρησης θα γίνουν από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εργασίες συντήρησης στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και σε τμήματα της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος:

1. Στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, μετά την έξοδο αυτής προς Ν. Ευκαρπία, με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μεσαία και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία στην έξοδος προς Ν. Ευκαρπία θα διεξάγεται κανονικά.

2. Στην οδό Λαγκαδά, μεταξύ του Πολιτιστικού Κέντρου Σταυρούπολης και του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, σε ένα σημείο στην κατεύθυνση προς κέντρο και σε δύο σημεία στην κατεύθυνση προς Καβάλα (απόξεση τροχαυλακώσεων).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης 6:30 π.μ. με διάρκεια περίπου 5 ώρες (μέχρι περίπου τις 11:30 π.μ.)

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν «καίει» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η έκθεση των παρατηρητών του τελικού

Ευκλ. Τσακαλώτος: Επιτήρηση, αλλά όχι πιστοληπτική γραμμή μετά το μνημόνιο