Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επεισόδια και ξύλο με φοιτητές στη Θεσσαλονίκη – Τρεις τραυματίες

Επεισόδια και ξύλο με φοιτητές στη Θεσσαλονίκη – Τρεις τραυματίες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μία ημέρα προ των φοιτητικών εκλογών

Επεισόδια καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μία μέρα προ των φοιτητικών εκλογών. Όπως αναφέρουν τα μέλη της ΔΑΠ δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους και τραυμάτισαν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την επίθεση κατήγγειλε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Για άλλη μια χρονιά, οι φασίστες που θεωρούν τσιφλίκι τους τα ελληνικά πανεπιστήμια απέδειξαν την αλλεργία που τους προκαλούν οι εκλογές και κάθε δημοκρατική διαδικασία. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις επιθέσεις σε βάρος φοιτητών και στελεχών της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ που έλαβαν χώρα πριν από λίγο στη Σχολή Θετικών Επιστημών, την Πολυτεχνική και τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τους γνωστούς – καθόλου αγνώστους εγκληματίες με το μανδύα του αντιεξουσιαστή, που οδήγησαν στον τραυματισμό τριών στελεχών μας και τη διακομιδή στο νοσοκομείο ενός εξ αυτών.

Δυστυχώς για αυτούς, την απάντηση προς τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους τη δίνουν κάθε χρόνο και θα τη δώσουν και αύριο οι φοιτητές προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες των φοιτητικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα να αναλογιστεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του προστατεύοντας τόσο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών, όσο και τις αρχαιρεσίες για την εκπροσώπησή τους».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο πλευρό των ανέργων

ΤΕΕ/ΤΚΜ: Μεγάλες εκκρεμότητες για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης