Πολύχρωμη πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 2ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride ή αλλιώς Radical Pride, για τα δικαιώματα ομοφυλοφίλων, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τους πρόσφυγες.
Με σύνθημα «Θεσσαλονίκη - Πόλη Αντιφασιστική, ΛΟΑΤΚΙΑ+ και Μετανάστριες είμαστε μαζί» και με συμμετοχή από συλλογικότητες και αντιεξουσιαστές η πορεία ξεκίνησε από το Άγαλμα Βενιζέλου και περνάει από κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Πριν από λίγη ώρα επικράτησε ολιγόλεπτη ένταση επί της Τσιμισκή, με μικροσυμβάν μεταξύ διαδηλωτών και οδηγού ΙΧ. Το επεισόδιο έληξε πολύ σύντομα.
Να σημειωθεί πως το βράδυ θα υπάρξει το 2ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride θα ολοκληρωθεί με ΛΟΑΤΚΙΑ+ Party και Drag Show στη Σχολή Θετικών Επιστημών, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.