Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μοτοσικλετιστής που παρέσυρε ανήλικο

Για το ατύχημα που συνέβη χθες βράδυ στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Καρακάση

Συνελήφθη χθες το βράδυ από την αστυνομία ένας 32χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος νωρίτερα ενεπλάκη σε ατύχημα κατά το οποίο παρασύρθηκε ένας 10χρονος στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου με Καρακάση, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος σταμάτησε μόλις έγινε το ατύχημα και αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις νόμιμες διαδικασίες, επειδή θεωρήθηκε πως ο 10χρονος ήταν καλά στην υγεία του.

Αργότερα, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο 10χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρά από το ατύχημα και εν τέλει ο μοτοσικλετιστής συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν: Ζήτησε από τον Πούτιν την άμεση διακοπή του πολέμου στην Ουκρανία
Ευχαρίστησε επίσης τον Ρώσο πρόεδρο για τη θετική του στάση σχετικά με την επέκταση της πρωτοβουλίας για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας
Ερντογάν: Ζήτησε από τον Πούτιν την άμεση διακοπή του πολέμου στην Ουκρανία
Εκτός ελέγχου η μεγάλη δασική πυρκαγιά στην ανατολική Ισπανία (VIDEO)
Το 2022, μαύρη χρονιά για τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη, η Ισπανία υπήρξε η πλέον πληγείσα χώρα της ηπείρου, με 500 δασικές πυρκαγιές
Εκτός ελέγχου η μεγάλη δασική πυρκαγιά στην ανατολική Ισπανία (VIDEO)