Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Θλιβερή εξέλιξη» η συμφωνία με την ΠΓΔΜ, λέει ο Μ. Ζορπίδης

Θεσσαλονίκη: «Θλιβερή εξέλιξη» η συμφωνία με την ΠΓΔΜ, λέει ο Μ. Ζορπίδης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι δήλωσε ο σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Την αντίθεσή του στο περιεχόμενο της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ εξέφρασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μ. Ζορπίδης, ο οποίος έκανε λόγο για «θλιβερή εξέλιξη» για την Ελλάδα, ενώ σζήτησε και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Αναλυτικά στη σύντομη δήλωσή του, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο κ. Ζορπίδης ανέφερε:

«Η συμφωνία Αθήνας- Σκοπίων είναι μία θλιβερή εξέλιξη για την πατρίδα μας. Γεμίζει με πικρία το λαό μας και καταπατά την αξιοπρέπεια του αφού δεν σέβεται την ελληνική ιστορία και παράδοση. Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί την άποψη του λαού μας και να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια που θα έρχεται σε αντίθεση μ' αυτήν. Και εάν αναρωτιέται ας προχωρήσει σε δημοψήφισμα».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σκόπια: «Μετωπική» Ζάεφ-Ιβάνοφ για τη συμφωνία με την Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Με «Dog Yoga» το πάρτι Φιλοζωίας στο Ελαιόρεμα!