Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από το προσεχές Σάββατο, στο δήμο Νεάπολης Συκεών
Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς, ξεκινά στον Δήμο Νεάπολης - Συκεών το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

Με το σύνθημα κάνουμε «Share το... χρόνο μας και follow σ’ έναν σημαντικό θεσμό», ομάδες εθελοντών, με επικεφαλής αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους μεταφέρουν το μήνυμα-πρόσκληση προσφοράς.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή χάρη στην εθελοντική προσφορά. Κι εμείς εδώ στον τόπο μας είμαστε πολύ περήφανοι βλέποντας τους δικούς μας εθελοντές αιμοδότες σε κάθε εξόρμηση να είναι μαζί μας, να είναι δυναμικά παρόντες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Επισημαίνεται ότι οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Παράλληλα με την αιμοδοσία θα συγκεντρώνονται φάρμακα, κυρίως παυσίπονα και αντιβιοτικά, για παιδιά και ενήλικες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ενημερωτικό διήμερο για την προστασία από τα κουνούπια

«Βροντή Διός» στο πεδίο βολής αρμάτων στο Λιτόχωρο