Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΡΣΙΣ: Ζητά ρούχα για άντρες κάθε ηλικίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για τις ανάγκες των προσφύγων

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ευχαριστεί τους συμπολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους στις εκκλήσεις για προσφορά ειδών ένδυσης προς τους πρόσφυγες.

Στα αποθέματα ρουχισμού που διαθέτει στις αποθήκες της η ΑΡΣΙΣ καταγράφεται επάρκεια σε μεταχειρισμένα είδη ρουχισμού για γυναίκες και παιδιά αλλά έλλειψη σε ρούχα για άντρες κάθε ηλικίας.

Οπότε, οι άντρες πρόσφυγες είναι τελικά οι περισσότερο αδικημένοι από τις εθελοντικές προσφορές ένδυσης, αφού έχουν στη διάθεσή τους τις λιγότερες επιλογές για ρούχα.

Στις δομές φιλοξενίας προσφύγων  οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω των καθημερινών νέων αφίξεων ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Όσοι και όσες θέλουν να βοηθήσουν προσφέροντας και ρούχα ένδυσης για άντρες, μπορούν να απευθύνονται στην Αποθήκη 15 στο λιμάνι από Δευτέρα έως Παρασκευή (9πμ - 5μμ), στα τηλέφωνα 6934 863 689 & 2310 526150.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο