Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και δύο πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πού και πότε έχει προγραμματιστεί να γίνουν κινητοποιήσεις

Συνολικά πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, από τις 08:00 έως και τις 14:00, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ πραγματοποιούν για άλλη μια μέρα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Εγνατία, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις τους.

Στις 10:00 το πρωί, το σωματείο συνεργασία μετόχων ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, στην οδό Παπαναστασίου.

Στις 12.30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους.

Στις 18.30 το απόγευμα στο Άγαλμα του Βενιζέλου είναι προγραμματισμένη αντιπολεμική συγκέντρωση από μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Μάλιστα, υπάρχει πρόθεση να γίνει και πορεία στους δρόμους του κέντρου της πόλης.

Τέλος, στις 20.00 στο Λευκό Πύργο θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για τη Μακεδονία. Τη σχετική πρωτοβουλία ανέλαβαν η Ακομμάτιστη Αυτοοργάνωση Ελλήνων Πατριωτών και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων και στη σχετική αφίσα αναφέρεται: «Η σιωπή σημαίνει συνενοχή, Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα». Και σε αυτή την περίπτωση έχει εκφραστεί πρόθεση να γίνει πορεία στους δρόμους του κέντρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς