Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βόρεια Ελλάδα: Στη «φάκα» άνδρας - Πουλούσε πειρατικά συνδρομητικά κανάλια

Βόρεια Ελλάδα: Στη «φάκα» άνδρας - Πουλούσε πειρατικά συνδρομητικά κανάλια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σύλληψη άνδρα από την Ελληνική Αστυνομία

Εντατικές δράσεις πραγματοποιούνται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση της «πειρατείας», που σχετίζεται με την παράνομη διάθεση σε τρίτους, έναντι αμοιβής, συνδρομητικών καναλιών με χρήση της τεχνολογίας IPTV.

Στο πλαίσιο αυτό και από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε η εμπλοκή ημεδαπού, ο οποίος προέβαινε σε παράνομη θέαση αλλά και διαμοιρασμό τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών υπηρεσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δύο οικίες την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ψηφιακοί δέκτες, ψηφιακός - δορυφορικός δέκτης, σκληρός δίσκος, 3 φορητές συσκευές αποθήκευσης (USB) και πλήθος εγγράφων, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο δράστης.

Τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ιωάννης Σαρίδης: Τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κούκλατζη-Μητρετώδη

«Ο Φεντώ είναι ανατόμος της ανθρώπινης ψυχής»