Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία στην Καρδία - Αυξημένη κίνηση προς Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία στην Καρδία - Αυξημένη κίνηση προς Χαλκιδική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία στην Τρίγλια μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα
Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανίων, στο ύψος της Καρδίας, λόγω δύο νέων τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του ενώ σε μικρή απόσταση από το σημείο υπήρξε σύγκρουση ακόμη δύο οχημάτων. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυμνατισμός.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε γίνει και άλλο τροχαίο με καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στο ύψος της Νέας Τρίγλιας, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη κίνηση. Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, πλέον τα εμπλεκόμενα οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα και η κίνηση αποκαθίσταται σταδιακά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εικόνες ντροπής στη Θεσσαλονίκη – «Παρανομούν οι δημότες και το ξέρουν» (ΦΩΤΟ)

Σ. Φάμελλος: Πότε ξεκινούν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Αττική