Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πλατεία γίνεται... παραλία για τουρνουά Beach Volley!

Θεσσαλονίκη: Πλατεία γίνεται... παραλία για τουρνουά Beach Volley!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, η επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, «ανοίγει πανιά» επιφυλάσσοντας ένα συναρπαστικό θέαμα για τους δημότες κάθε ηλικίας.

Από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε.... «παραλία» και υποδέχεται μεικτές ομάδες των 2 ατόμων (ηλικίας άνω των 16 ετών), σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την ευθύνη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. και την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες (γυναίκα & άνδρας) των 2 ατόμων, ηλικίας άνω των 16 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 28 Αυγούστου (Ώρες: 8.00 π.μ. – 14.30 μ.μ.) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2310 767659) και στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος, Τηλέφωνο: 2310 700082).

Το κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά Beach Volley ανέρχεται στα 10 ευρώ/ομάδα.

Ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση θα δώσουν οι αγώνες επίδειξης αθλητών υψηλού επίπεδου beach volley γυναικών και ανδρών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 21.30 θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έκανε ψώνια με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες

Θεσσαλονίκη: Ποίηση, μουσική και αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Επταπύργιο!