Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πορεία της ΠΟΕΔΗΝ - Ανοίγει σταδιακά το κέντρο (ΦΩΤΟ + video)

Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης θα καταλήξει η πορεία διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Τα μέλη της Ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν στις 08:00 το πρωί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο ακολούθως ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας διερχόμενα από κεντρικά σημεία της πόλης και με τελικό προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Στην πορεία συναντήθηκαν με εργαζόμενους στα νοσοκομεία «Θεαγένειο», ΑΧΕΠΑ και «Γ. Γεννηματάς» στον κόμβο της Ευαγγελίστριας και όλοι μαζί κατευθύνονται στο ΥΜΑθ μέσω των οδών Κ. Καραμανλή, Παπαναστασίου, Λεωφ, Στρατού, Καυτανζόγλου, Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Βενιζέλου.

Λόγω της πορείας είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και συτγκεκριμένα στις οδούς Μανώλη Ανδρίκου, Αγγελάκη, Εγνατία, Λεωφόρο Στρατού και Τσιμισκη. Αυτή την ώρα η πορεία έχει μπει στη Βενιζέλου και η κυκλοφορία στην Τσιμισκή έχει αρχίσει να αποκαθίσταται.

Οι εργαζόμενοι κρατούν πανό με φωτογραφίες των κ.κ. Τσίπρα, Καμμένου και Πολάκη με τη φράση «πατάνε επί δικαιωμάτων», άλλο πανό γράφει «ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μάπα το καρπούζι».

Η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει τραγική την κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες δομές υγείας της Μακεδονίας και παραθέτει αναλυτικά ανά νοσοκομείο τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες και video του typosthes.gr από την πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνηση - "βόμβα" στον ΠΑΟΚ: Ο Τέλης Μυστακίδης δέσμευσε 250.000.000 ευρώ για τη Νέα Τούμπα
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ ούτε από τον ίδιο τον επιχειρηματία
Κίνηση - "βόμβα" στον ΠΑΟΚ: Ο Τέλης Μυστακίδης δέσμευσε 250.000.000 ευρώ για τη Νέα Τούμπα