Χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην περιοχή της Χαριλάου, λόγω προβλήματος στις οδούς Αναξιμάνδρου και Ν.Πλαστηρα, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.
Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Ιατρού Γωγούση, Τριποταμου και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.
Χωρίς νερό έμεινε και περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Στρατάρχη Παπάγου Αλέξανδρου 77, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.