Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΟΣΟΧΗ – Προσωρινό STOP στους μπλε κάδους στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λόγω προβλήματος στη λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Σίνδο - Τι ζητά ο δήμος

Έκκληση προς τους δημότες, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα εμπορικά καταστήματα, να μην εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους, απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Μέσω ανακοίνωσης, ο κεντρικός δήμος ενημερώνει πως η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στη Σίνδο έχει διακοπεί προσωρινά λόγω σοβαρής βλάβης, με συνέπεια την αδυναμία παραλαβής ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητά την κατανόηση των δημοτών, των επιχειρηματιών και των καταστηματαρχών για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, παρά το γεγονός ότι η λειτουργία του ΚΔΑΥ δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες του Δήμου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Από επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ΚΔΑΥ προκύπτει ότι αύριο θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ομαλή ροή στην παραλαβή των ανακυκλώσιμων υλικών, διότι λόγω Σαββατοκύριακου οι κάδοι ήταν γεμάτοι. Θα χρειαστούμε τρεις έως τέσσερις ημέρες, για να επαναφέρουμε την πρότερη εικόνα στους μπλε κάδους της πόλης" υπογράμμισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για την Καθαριότητα, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος εναέρια καλώδια 12 χλμ στο Σέιχ Σου – Μεγάλο έργο, νέο υπόγειο δίκτυο
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος εναέρια καλώδια 12 χλμ στο Σέιχ Σου – Μεγάλο έργο, νέο υπόγειο δίκτυο
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel