Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο Κορδελιό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος  Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στον πεζόδρομο Εθνικής Αντίστασης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, απέναντι από το Δημαρχείο Κορδελιού. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση της έλλειψης αίματος καθώς και των παραγώγων του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο [email protected]  και στο 2310 558 505. Επίσης, πληροφορίες και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις