Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετρό Θεσσαλονίκης: Τέλος οι μετροπόντικες! (ΦΩΤΟ)

Οι δίδυμες σήραγγες έχουν κατασκευαστεί και στη βασική γραμμή και στην Καλαμαριά ...

Οι μετροπόντικες που δούλευαν στο Μετρό Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσαν το έργο τους, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook.

"Τα TBM τελείωσαν το έργο τους και οι δίδυμες σήραγγες έχουν πια κατασκευαστεί σε όλο το μήκος των δύο γραμμών του Μετρό Θεσσαλονίκης: στη βασική γραμμή και στην επέκταση προς Καλαμαριά", αναφέρει ο κ. Μυλόπουλος στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες με την αποσυναρμολόγηση του μετροπόντικα στο σταθμό της 25ης Μαρτίου, όπου και συναντήθηκαν οι σήραγγες των δύο γραμμών.

Φωτό: Νίκος Κωνσταντέλιας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζερεφός: Υπάρχει μία συνεχής υπερθέρμανση - Πολλά δισ. το κόστος της κλιματικής αλλαγής
Προειδοποίησε ότι το κόστος της κλιματικής αλλαγής θα ανέλθει σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα αν δεν υπάρξουν μέτρα
Ζερεφός: Υπάρχει μία συνεχής υπερθέρμανση - Πολλά δισ. το κόστος της κλιματικής αλλαγής