Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ποια σημάδεψε με το όπλο ο Τζιτζικώστας; (ΦΩΤΟ)

Πολύ καλό το κλίμα στο σημείο εκκίνησης του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα ευχάριστο και χαλαρό ήταν το κλίμα απόψε στη μεγάλη γιορτή του 7ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Απόστολος Τζιτζικώστας και Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν αυτοί που πυροβόλησαν στον αέρα για τις εκκινήσεις των δρομέων στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ και έδειξαν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα και να γίνονται μέρος της γιορτής.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε πλάκα με την αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου «σημαδεύοντάς» την με το όπλο της εκκίνησης κάτι που έδειξαν να απολαμβάνουν τόσο οι δυο τους όσο και η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπήρχε.

Δείτε τις φωτογραφίες του Typosthes.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό