Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χειροπέδες σε 24χρονο διακινητή αλλοδαπών λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε 24χρονο διακινητή αλλοδαπών λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετέφερε σε ΙΧ αυτοκίνητο συνολικά 5 αλλοδαπούς

Συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-10-2018) στην Εγνατία Οδό (ύψος εξόδου προς Έδεσσα), αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 24χρονο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν πέντε (5) αλλοδαποί, που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στ. Τσιτσιπάς: «Για αυτές τις στιγμές αξίζει να ζεις»

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με 4 τραυματίες στην Πυλαία