Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Κ. Λουφάκης νέος πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης

Ο Κ. Λουφάκης νέος πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με απόφαση της Κ. Νοτοπούλου – Θα συναντηθεί αύριο με την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης
Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Κυριάκος Λουφάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κ. Νοτοπούλου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας αναφέρεται ότι ο κ. Λουφάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου και πως αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, θα συναντηθεί με την κ. Νοτοπούλου στο γραφείο της υφυπουργού στο ΥΜΑΘ.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Νοτοπούλου, σε μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε με το που ανέλαβε τα καθήκοντά της στο υπουργείο, είχε ζητήσει και έλαβε την παραίτηση του Παντελή Αγγελίδη, από τη θέση του προέδρου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης Α.Ε., θέση που είχε μείνει κενή μέχρι και σήμερα που ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα ο κ. Λουφάκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι αποφάσεις για τα αναδρομικά θα ισχύσουν για όλους τους συνταξιούχους»

Θεσσαλονίκη: Σιωπηλή διαμαρτυρία για την προσαγωγή μουσικού για επαιτεία