Συνολικά 9 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για περιπτώσεις υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας, χρεών στο δημόσιο και ναρκωτικών.
Αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (29-10-2018) 54χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για υπεξαίρεση.
Συνελήφθη Μεσημβρινές ώρες χθες (29-10-2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης, 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 19 μηνών, για πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση και κλοπή.
Τέλος, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά επτά 7 άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.