Γεμάτη είναι η ατζέντα των κινητοποιήσεων που έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς συνολικά πρόκειται να γίνουν 4 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τουλάχιστον μια πορεία.
Συγκεκριμένα, από τις 07:00 μέλη του σωματείου εργαζομένων στην ΕΛΒΟ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του εργοστασίου ενάντια στην εκκαθάριση. Οι διαμαρτυρόμενοι αναμένεται να προχωρήσουν και σε συμβολική κατάληψη του εργοστασίου.
Στις 10:30 μέλη του σωματείου καθαριστριών θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΚΘ, ζητώντας άμεση καταβολή δεδουλευμένων. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς το ΥΜΑΘ.
Στις 11:00 οργανώσεις συνταξιούχων θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου διαμαρτυρόμενες για τις περικοπές στις συντάξεις. Στη συνέχεια υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει πορεία στο κέντρο της πόλης.
Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα από το πρωί η διαμαρτυρία που έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή οι εκπαιδευτές οδηγών στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι έχουν προχωρήσει και σε αποκλεισμό της οδού 26ης Οκτωβρίου στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη.