Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στη Σουρωτή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αμέσως μετά τις γιορτές προβλέπεται η εγκατάσταση των μηχανημάτων και το ξεκίνημα των εκσκαφών

Αμέσως μετά τις γιορτές προβλέπεται η εγκατάσταση των μηχανημάτων και το ξεκίνημα των εκσκαφών σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του μεγάλου έργου της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό της Σουρωτής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Θέρμης.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου προϋπολογισμού 2.765.300 ευρώ παρουσίασε ο ανάδοχος Δημήτριος Αρβανίτης στον Θώμα Ασλάνη, πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Σουρωτής, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών Δόμησης Απόστολο Τσολάκη. Κατά τη διάρκεια της συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας δήμου και αναδόχου, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο οι εργασίες. Με το συγκεκριμένο έργο συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση υγρών αποβλήτων στην λεκάνη του Ανθεμούντα, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για το δήμο Θέρμης και υλοποιείται σταδιακά μετά από την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel