Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πορεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη για τον προϋπολογισμό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από την Αριστοτέλους μέχρι την Αγία Σοφίας

Συλλαλητήριο ενάντια στον προϋπολογισμό του 2019 που κατατέθηκε στη Βουλή, πραγματοποίησε απόψε το ΠΑΜΕ στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία του το μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, Γιάννης Κουρμούλης, υποστήριξε ότι και με τον προϋπολογισμό του 2019 συνεχίζονται οι επιβαρύνσεις και "οι αυξήσεις εισφορών για τα λαϊκά στρώματα", ενώ "μειώνονται οι δαπάνες για κοινωνικές παροχές προς τους εργαζόμενους και η κρατική εισφορά προς τα ασφαλιστικά ταμεία". Ταυτόχρονα, διατύπωσε τα αιτήματα του ΠΑΜΕ για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αύξηση των συντάξεων και αναπλήρωση των απωλειών των εισοδημάτων των τελευταίων χρόνων εξαιτίας των μνημονίων, σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, κ.α.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αριστοτέλους και την οδό Μητροπόλεως με κατάληξη την πλατεία Αγίας Σοφίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»