Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ μέχρι και το μεσημέρι θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη λόγω της κατάστασης των δρόμων μετά τη χθεσινή έντονη χιονόπτωση.
Από νωρίς το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί δρομολόγιο αφού σε πολλούς δρόμους η επέλαση του χιονιά έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.
Η παράλυση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης έχει ισχύ μέχρι τις 14:00 όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση από τους υπεύθυνους και θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Υπενθυμίζουμε ότι σε ισχύ υπάρχει από νωρίς σήμερα το πρωί απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς αλυσίδες από την Αστυνομία για όλη τη Θεσσαλονίκη.
UPDATE: Μετά από επικοινωνία του TyposThes με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΑΣΘ κ. Σάββα Παναγιωτίδη σε λίγη ώρα αναμένεται να βγουν στους δρόμους τα πρώτα λεωφορεία, νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα.