Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν μετακίνηση λιμενικών στις αστικές συγκοινωνίες Αττικής - Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι προβλέπει η σχετική απόφαση των αρμόδιων υπουργείων

Δωρεάν θα είναι η μετακίνηση όλου του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας,Υποδομών και Μεταφορών και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

Oι λιμενικοί-κάτοχοι των καρτών που εκδίδονται για τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της περιοχής αρμοδιότητας του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΣΥΑΕ και ΣΤΑΣΥ ΑΕ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσονται πλήρως της υποχρέωσης καταβολής κομίστρου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, για τη χρήση των καρτών, συγκροτείται τριμελές κλιμάκιο ελέγχου, αποτελούμενο από έναν υπάλληλο του ΟΑΣΑ ή του ΟΑΣΘ, έναν εκπρόσωπο του Λιμενικού και έναν υπάλληλο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Παράλληλα για τον έλεγχο χορήγησης καρτών στους δικαιούχους συμφωνείται ότι οι τελευταίοι θα προβαίνουν αυτοπροσώπως απευθείας στην έκδοση καρτών μέσω του Διαδικτύου, ενώ το Λιμενικό θα διαθέτει προς τον ΟΑΣΑ και τον ΟΑΣΘ, αντίστοιχες έγκυρες καταστάσεις αυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»