Του Γιώργου Καλλίνη
Δεκάδες άτομα διαμαρτυρήθηκαν σήμερα Τετάρτη (16/1) έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην Παπαναστασίου απαιτώντας αστικές συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες.
Πρόκειται για εργαζόμενους οι οποίοι ζητούν μείωση εισιτηρίου και καλύτερα δρομολόγια, ενώ καταγγέλλουν πως «η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο» και πως «δεν πάει άλλο». Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι και η δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων και των μαθητών τις ώρες που μετακινούνται από και προς τη δουλειά και τα σχολεία, ενώ ζητούν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για την επισκευή των λεωφορείων.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν μέλη εμποροϋπαλλήλων, εργατοϋπαλλήλων στις τουριστικές επιχειρήσεις, το σωματείο εργολαβικών καθαριστικών και φυλάκων και η επιτροπή αγώνα εργαζομένων ΟΑΣΘ.
Δείτε τι δήλωσαν οι Νικήτας Τσαρίδης (Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων ΟΑΣΘ) και ο Θεόδωρος Κυριακίδης (Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος).
Δείτε φωτογραφίες του TyposThes στην παρακάτω gallery.



