Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα για 7 μέρες στο δρόμο για Έδεσσα - Πού κλείνουν λωρίδες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από σήμερα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία θα προχωρήσει σε ασφαλτικές εργασίες στα παρακάτω σημεία:

1. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Ελευθερίου-Κορδελιού της Εθνικής Οδού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή - όχι ταυτόχρονη).

2. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περί της Χ.Θ. 5+900,00) σε διάφορα τμήματα με εναλλάξ αποκλεισμό των δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και αριστερή – όχι ταυτόχρονη).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει  γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»