Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διακρίσεις σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε διαγωνισμό μαγειρικής (ΦΩΤΟ)

Κατέκτησαν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

Το μεγαλύτερο ποσοστό σε μετάλλια κατέκτησαν οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης.

Οι ΑΛΦΑ διαγωνιζόμενοι σπουδαστές έκαναν πραγματικότητα το σύνθημα «κάθε συμμετοχή και μετάλλιο» και κατέπληξαν την κριτική επιτροπή με τη συνέπεια, το ήθος και την επαγγελματική τους συμπεριφορά. Το 95% των διαγωνιζομένων ΑΛΦΑ Chefs & Pastry Chefs κατέκτησαν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια!

detrop-2019.jpg

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης έλαμψαν, πάλεψαν και κατέκτησαν την κορυφή κάνοντας υπερήφανους τον Team Manager και τους καθηγητές τους.

detrop-2019-b.jpg

Συγκεκριμένα, η επικράτηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην κατηγορία «fish or seafood & combination» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η χώρα μας φημίζεται για τις θάλασσες και την αλιεία, δίνοντας την ευκαιρία στους επιδόξους διαγωνιζόμενους chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να απογειώσουν τα πιάτα τους, με βασικό υλικό το ψάρι και να «μαγέψουν» κοινό και κριτική επιτροπή. Αυτό προϋπόθετε την εντατική προετοιμασία τους στο πλαίσιο των μαθημάτων και των πρακτικών εφαρμογών καθώς και την ενδελεχή στήριξη των καθηγητών και του διοικητικού προσωπικού, που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλάι των επίδοξων Chefs και Pastry Chefs.

detrop-2019-d.jpg

Στα highlights της διοργάνωσης η βράβευση των σπουδαστών και του υπεύθυνου καθηγητή του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων και τη διεθνή κριτική επιτροπή, για την ξεχωριστή τους παρουσία στο ρόλο της υποδοχής και φιλοξενίας των επισκεπτών και των εκθετών της 28ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2019.

detrop-2019-c.jpg

Οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς είναι ο «καθρέφτης» των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα!

Ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 28ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2019, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, υπό την Αιγίδα του World Association of Chefs' Societies.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα, επαγγελματίας Chef & Pastry Chef αύριο!

Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις στην Dream Team επαγγελματιών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή σήμερα, με ένα ένα click στο www.iekalfa.gr!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 2112342474

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 2112342476

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2311320053

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέας παρασκευασμένο σε εργαστήριο - Πώς παράγεται και τη διατροφική αξία έχει
Το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο είναι πραγματικό κρέας που καλλιεργείται απευθείας από ζωικά κύτταρα
Κρέας παρασκευασμένο σε εργαστήριο - Πώς παράγεται και τη διατροφική αξία έχει
Καλαφάτης: Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για όλη τη γειτονιά των Βαλκανίων
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε το θέμα της επόμενης διοργάνωσης: «Βιώσιμος τουρισμός, προκλήσεις και ευκαιρίες στα Βαλκάνια»
Καλαφάτης: Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για όλη τη γειτονιά των Βαλκανίων