Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης: Καταδικάζει τη σύλληψη 90χρονης

Ο κρατικός μηχανισμός επέδειξε πρωτοφανή αυστηρότητα σε μια ηλικιωμένη λες και αποτελεί εθνικό κίνδυνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταδικάζει κατηγορηματικά τη σύλληψη αλλά και την επιβολή προστίμου σε μια 90χρονη(!!!) ηλικιωμένη γυναίκα που πουλούσε παντοφλάκια σε λαϊκή των Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: "Ο κρατικός μηχανισμός επέδειξε πρωτοφανή αυστηρότητα σε μια ηλικιωμένη, την οποία συνέλαβε, της πήρε αποτυπώματα λες και αποτελεί εθνικό κίνδυνο, και της επέβαλε πρόστιμό 200€. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δίνει δωράκια φοροαπαλλαγές στους φαρμακοβιομήχανους, που δεκάδες υποθέσεις εργαζόμενων που τους χρωστούν υπερωρίες, δεδουλευμένα μηνών ή και χρόνων όπως στην περίπτωση του Καρυπίδη, πηγαίνουν από δικαστήριο σε δικαστήριο και από έφεση σε έφεση.

Όμως το πιο εξοργιστικό στην συγκεκριμένη υπόθεση, αυτό στο οποίο θα πρέπει να σταθούν οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός της Θεσσαλονίκης, είναι στο ότι μια 90χρονη, αναγκάζεται να δουλεύει στη λαϊκή για να ζήσει, και όλα αυτά στην «μεταμνημονιακή Ελλάδα» της ανάπτυξης.

Απαιτούμε την άμεση απαλλαγή της 90χρονης από κάθε κατηγορία και πρόστιμο".

         

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ