Skip to main content
Menu Αναζήτηση

Θεσσαλονίκη: 100 υποψηφίους παρουσίασε ο Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Παρουσιάζω την ομάδα που θα πάει τη Μακεδονία ψηλά, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας

Την «ομάδα νίκης», όπως τόνισε, για τις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, παρουσίασε σήμερα στο ξενοδοχείο Porto Palace ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρουσία πλήθος κόσμου, ο κ. Τζιτζικώστας χαιρέτησε έναν-έναν τους 100 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κ. Μακεδονίας, ενώ παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και το σήμα, με χαρακτηριστικό το αποτύπωμα σε γαλάζιο χρώμα και το σύνθημα "δυναμώνουμε τη Μακεδονία". Σημειώνεται ότι μένουν μόνο ελάχιστες θέσεις για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. 

img_20190327_123715_resized_20190327_012517893.jpg

«Νιώθω περήφανος που παρουσιάζω σήμερα στου πολίτες της Κ. Μακεδονίας την ομάδα νίκης για τις εκλογές του Μαΐου την ομάδα που θα πάει τη Μακεδονία ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας πλαισιωμένος από την ομάδα των υποψηφίων, τους οποίους ευχαρίστησε που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του, την πρόκληση αυτή, όπως είπε «να υπηρετήσουμε μαζί τα επόμενα χρόνια όλους τους συμπολίτες μας στην Κ. Μακεδονία πέρα και πάνω από κόμματα».

img_20190327_122026_resized_20190327_012519387.jpg

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, ο κ. Τζιτζικώστας , τόνισε ότι «όλοι οι πολίτες καλούμαστε στις εκλογές του Μαΐου να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε μπροστά στο μέλλον με σιγουριά αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, για να μην μπει η Κ. Μακεδονία σε περιπέτειες αστάθειας, αβεβαιότητας, ανασφάλειας. Την απόφαση για μια Κ. Μακεδονία με ισχυρή φωνή, με παρουσία στην Ελλάδα αλλά και στην καρδιά της Ευρώπης, για να μη γίνει μια περιφέρεια περιορισμένη στο Βαλκανικό Νότο». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και βίντεο με αναφορά στο έργο που έχει γίνει στην περιφέρεια τα προηγούμενα χρόνια. Μεταξύ άλλων ο  κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «η Κεντρική Μακεδονία που εμείς οραματιζόμαστε και όλοι μαζί χτίζουμε είναι μια πραγματικά σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια». «Η Κεντρική Μακεδονία που εμείς οραματιζόμαστε και όλοι μαζί χτίζουμε, ξεκινάει από το χωριό του Προμαχώνα στις Σέρρες, από την Ειδομένη στο Κιλκίς, τους Προμάχους στην Πέλλα, τα Ριζώματα στην Ημαθία, τη Συκιά στη Χαλκιδική, το Λιβάδι στην Πιερία, το Σκεπαστό στη Θεσσαλονίκη και φτάνει στην καρδιά, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων», όπως τόνισε.

Μεταξύ των υποψηφίων για τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, η αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωνσταντίνος Πάλλας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Δημήτριος Χατζηβρέττας, πρώην δήμαρχοι, νυν Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη δ.σ. επιμελητηρίων, συλλόγων και φορέων, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, αγρότες, συνταξιούχοι κά.

Ανάμεσα στους υποψηφίους και τα ονόματα του διεθνολόγου και λέκτορα της Νομικής του ΑΠΘ Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Ντίνου Κούη, του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρι Μπίλλια, του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Λάκη Παπαϊωάννου, του Επίκουρου Καθηγητή Προπονητικής Καλαθοσφαίρισης ΑΠΘ, Παλαίμαχου Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Νικόλαου Σταυρόπουλου και του Άγγελου Χαριστέα, παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή.  

Επίσης, στην Π. Ε. Σερρών υποψήφια είναι η Αικατερίνη Περιστέρη, Αρχαιολόγος, Επικεφαλής Ανασκαφής Τύμβου Καστά Αμφίπολης.

Μ. ΚΟΥΖΟΥΦΗ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη γκαλερί παρακάτω 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ